Як доглядати за шкільною формою - 15 корисних порад

Алена 11 июля 2018 1063

Шкільну форму кожен учень має досить тривалий час, при цьому мова йде про щоденне носіння. Для того, щоб одяг довше зберігав хороший зовнішній вигляд за ним потрібно добре доглядати.

Читать далее →

Дитина кусається, не ділиться іграшками і кидається піском: що робити?

Алена 04 июня 2018 1676

Якщо у віці одного-двох років ваш малюк міг прийти в пісочницю, побачити інших дітей, розвернутися і піти грати в інше місце, то трирічна дитина вже з цієї пісочниці нікуди не піде. Навіть якщо він ще не навчився грати разом з іншими дітьми, йому буде цікаво перебувати поруч, дивитися на них з боку і поступово включатися в спільну діяльність. Як допомогти йому навчитися спілкуватися? Розповідає психолог Наталя Барложецька. 

Читать далее →

Таблиця мірок для блузок ТМ Зіронька

Алена 31 июля 2016 953

Пропонуємо ознайомитися з розмірної сіткою шкільних блуз для дівчаток від ТМ Zironka (м.Дніпро, Україна).

Довжина плечового шва в готовому виробі може відрізнятися від мірки зазначеної в таблиці в залежності від моделі

Вимірювання вказані в сантиметрах

Читать далее →

Як вибрати тапочки для дитячого садочку

Алена 09 мая 2016 978
дитячі тапочки

Дитячий сад - це початок важливого періоду в житті будь-якого малюка. І секрет успішного входження у цей період криється в комфорті. Причому як моральному, так і фізичному. Хороший настрій, сприятлива обстановка, привітні вихователі, адекватні і доброзичливі діти в групі, а також зручне ліжко, одяг, що не затрудняє рухів, і звичайно - комфортне дитяче взуття.

Питання, питання ...

Здавалося б - ну що варто зібрати малюка в садок? Однак, лише почавши підготовку, мама стикається з безліччю питань. В якому одязі моєї крихті буде зручніше? Чи зможе він сам впоратися з гудзиками і кнопками? Яка кількість комплектів білизни буде досить? Яке взуття вибрати, щоб ніжці було комфортно?

Читать далее →